Gevelmontage
Dakmontage
Onderhoud

Maatwerk

Een combinatie van verschillende materialen? Een speciale uitstraling? Of uitzonderlijke wensen? Wij denken graag met u mee over unieke en innovatieve ideëen.

Onlangs kregen wij van een klant om een onderhoudsvrije buiten douche te plaatsen. Door het nauwe contact met de loodgieter en de hovenier hebben wij deze prachtige buitendouche gerealiseerd.

Ook als het gaat om aparte bedrijfsruimte kunt u bij Sven Holsteijn Montage terecht. Bijvoorbeeld voor een communicatie-unit op een aanhangwagen. Deze is volledige water,- wind- en luchtdicht.

Overkappingen

Een overkapping zorgt voor een verlengstuk van een huis, bedrijfspand of een heerlijk terras in de tuin. Sven Holsteijn montage realiseert op maat gemaakte overkappingen van hout en/of aluminium. Wij zorgen voor een duurzaam product van topkwaliteit. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op een vakkundig en meedenkend advies, en een juisten montage en afwerking van de overkappingen.

Sven Holsteijn montage levert overkappingen zo uitgebreid naar de wensen van de klant. Denk aan de beglazing, elektriciteit en zonwering. Alles is mogelijk!

Terug naar werkzaamheden
Home Werkzaamheden Projecten Over ons Contact | © 2014 Sven Holsteijn